Hawaii

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Hawaii

Prodaje se nekretnina na Havajima

Havaji su izolirani vulkanski arhipelag u središnjem Pacifiku. Otoci su poznati po divljim krajolicima litica, slapova, tropske vegetacije i zlatnih, crvenih, crnih pa čak i zelenih pješčanih plaža. Honolulu je glavni grad i najnaseljeniji je grad, a nalazi se u Oahuu.

Oni su također jedna od dviju država s Aljaskom koja ne pripada takozvanim SAD-u.

Glavni otoci arhipelaga su osam: Niihau, Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Kahoolawe, Maui i otok Hawaii. Posljednji je i najveći i često ga nazivaju "Veliki otok" kako bi se izbjegla konfuzija s državom.

Havaji su 50. američka država i najnovija država koja je dodana 1959. godine. Havaji su jedina država u Americi koja se sastoji isključivo od otoka.

Sa nešto više od milijun stanovnika na otocima, to je osma najmanja država u Americi i jedanaesta najmanje naseljena.

Činjenica da stanovništvo nije veliko može biti djelomično posljedica visokih troškova života i visokih poreza povezanih s Havajima. Stanovnici plaćaju gotovo tri puta više od nacionalnog prosjeka.

U veljači, Ministarstvo rada i industrijskih odnosa objavilo je da su Havaji u veljači dodali 2.300 radnih mjesta, a stopa nezaposlenosti 2,1%. To je jedna od najnižih stopa nezaposlenosti u zemlji.

 Što ta kombinacija skupih nekretnina za prodaju na Havajima, skupi životni troškovi i mala populacija za Havaje tržište nekretnina u 2018? Je li to tržište za kupce ili raj za prodavače nekretnina na Havajima? Je li na havajskom tržištu nekretnina važan val ili je to na rubu katastrofe?

U rangiranju stotinu metropolitanskih područja u SAD-u, grad Honolulu zauzima 67. mjesto po očekivanoj prodaji i rastu cijena. U protekloj je godini zabilježio rast cijene od 3,11% te rast prodaje nekretnina na Havajima od 1,43%.

Cijene nekretnina za prodaju na Havajima, cijene obiteljskih kuća u Oahuu porasle su za 2,7% od 2016. do 2017. godine, a stručnjaci predviđaju da bi se prosječna cijena mogla povećati 2018. godine.

Havajsko tržište nekretnina odavno je u stalnom stanju proslave ili gladi. Savršen je za ultra-bogate ljude koji traže najprodavanije nekretnine na Havajima, ali često može pružiti malo mogućnosti za populaciju koja je uglavnom zaposlena u uslužnoj i ugostiteljskoj industriji. 2018. mogla bi se promijeniti jer se više ulagača okreće nekretninama u vlasništvu Havaja koje su manje od dvije i tri stotine četvornih metara kao sredstvo za osiguravanje povoljnijeg smještaja.

Najbolje mjesto za život na Havajima je Honolulu, to je najveći grad na Havajima i njegovo ime znači "zaštićena luka" i uživa neke od najviših razina živosti u bilo kojem gradu u zemlji i nisku stopu kriminala. Položaj grada omogućuje da djeluje kao ulaz u turizam za ostale otoke.

 Paia je omiljeno mjesto za mnoge havajce jer je manje turistički i autentičniji grad.

Mali Paia tržište čini teže predvidjeti da je tržište Honolulu, koje je zabilježilo malo, ali konstantno povećanje.

Havaji su slobodni uživati ​​u još jednoj godini stalnog rasta u smislu prosječne vrijednosti nekretnina za prodaju na Havajima i to će ostati jedno od najskupljih mjesta u zemlji u kojoj će živjeti.

  •  
    Selimo se na Havaje. Emigrirani i žive na Havajima

        Tko od vas nije ni sanjao, čak ni na trenutak, za opuštanje života? Možda u jednom od onih divnih mjesta, gdje je nemoguće ne biti ekstatičan. A ako vam kažemo da bi kupnja nekretnina na jednom od tih mjesta mogla biti rješenje dnevne monotonije? Da, danas smo u Realigrou stvorili mali, al ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 10574

Prodaja Kućica na splavu, Hawaii, Honolulu, Honolulu, Honolulu

30,138,192.17HRK
Prodaja
Kućica na splavu

790 m²
Smanjena od 8.000.000 dolara. Privatni usmjernika Marina / golf zajednice.
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB